Lär Dig den Magiska Dansen Med Hästen Fri Från Början

From Connection to Collection®

 

Gå med i privata studiegruppen gratis och lär dig mer om att dansa med hästar från Connection till Collection, från Liberty till Piaff i Liberty, Vid Hand och Bettlös Balanserad Ridning – Klassisk Ridkonst baserad på relationen med hästen. Lär dig om Annelis unika koncept genom videos, artiklar, coaching calls och lektioner/minikurser och läs om olika masters hon utbildats av och gjort intervjuer med.

DANSA MED HÄSTAR Från Connection till Collection®

Lär Dig Om Hästarnas Språk™ Och Den Magiska Dansen Med Hästar

Registrera Dig För GRATIS Webinar och en FRI konsultation!

Din e-postadress är säker. Vi skickar aldrig spam.

Lär Dig Hästarnas Språk Och Skapa Din Drömrelation. Lär Dig Dansa Med Hästar – From Connection To Collection®. Lär Dig den magiska dansen med hästen fri från början genom kontakt, energi och kroppsspråk.  Kommunicera genom hästars naturliga flockritualer, instinkter och uppförandekod, helt baserat på relationen och hästars fria vilja, som leder till en spontan dans med hästen – Liberty Dancing! På grund av den frihet och respekt vi ger till hästen, skapar vi ett ledarskap hästar dras till och väljer att följa. Vilket i sin tur öppnar en helt ny värld av möjligheter mellan oss. Att starta en hästs utbildning utan utrustning och traditionella hjälpmedel är effektivare och går mycket snabbare. Genom att fokusera på relationen, kommer prestationen magiskt.

Vi behöver se hästen som en individ och förstå att det första att utveckla i en häst är en djup kontakt, tillit, respekt, villighet att följa dig som ledare, en förmåga att kommunicera och en önskan att prestera. Träning och prestation utan dessa kvaliteter erbjuder knappast någon belöning för hästen och lämnar den utan stolthet. Hästen kommer därför inte prestera det bästa av sin förmåga på samma sätt som en häst som har ett starkt band med dig skulle göra. Om vi söker fullt samarbete från hästen och en topprestation, kommer det inte att komma genom opersonliga träningsmetoder.

Liberty Connection

Genom Bonding Ritual® sammankopplar du med hästar naturligt i dess naturliga miljö med mindfulness meditation och låter dig guidas av hästen på dess villkor. BOND NATURALLY® och uppnå Liberty Connection™  Denna kommunikation är helt baserad på relationen med hästen och du börjar kommunicera med hästen genom vildhästars naturliga språk inbördes i flocken. Kommunikationen är baserad på den fria hästen där vi ger hästen möjlighet att välja vårt ledarskap istället för att påtvingas det.

Genom att lära sig att “bara vara” med hästar utan krav och agenda och låta hästen initiera relationen – inte tvärtom, skapar vi en djup kontakt starkare än något rep. Påbörja resan till personlig utveckling och  självkännedom. Lär känna hästens sanna natur och ditt autentiska jag genom ett djupt band med hästar.

Har du någonsin provat att släppa hästen fri på ett område med dig och se om den väljer att hålla sig runt dig, eller stå ensam på annan plats?

Connecta med hästar NATURLIGT med hästen FRI från början och lär dig dansa med hästar! Grunden för allt du vill göra med hästen... utan utrustning, tricks, tryck och eftergift, dominans, klickerträning, godis eller rundcorall. Lär dig kommunicera effektivt med hästar utan tvång, genom deras naturliga uppförandekod Och Skapa En Djupare Kontakt.

Sluta Träna - Börja Connecta!

Dancing with horses

Upptäck Din naturliga förmåga att Dansa med hästar

Liberty Dancing från min utbildning i USA år 2014 där jag studerade vildhästkommunikation och lärde mig grunden i hästars naturliga ritualer och som jag utvecklat till en avancerad nivå, med ensamrätt. 

Flockritualerna

Detta utbildningsprogram skiljer sig från traditionell frihetsdressyr och går bortom Horsemanship. Det innehåller sju sammankopplingsritualer som är naturliga för hästar. Genom att praktisera dessa ritualer, lär du dig Liberty med din häst från början i en fri, öppen miljö utan användning av utrustning, tryck- och eftergift, konsekvenser, tvång, trånga utrymmen eller mutor. Den Liberty som hästen visar är verkligen en gåva för den kommer från förbindelsen och den djupa vänskap vi delar med hästen.

Hemligheten är att hästen har friheten att säga nej. Detta får en häst att sammankoppla naturligt och ha en önskan att följa vår ledning. I denna frihet kan både hästen och människan kommunicera genom ett naturligt band, vilket skapar en sammankoppling vi kan lita på.

Du kommunicerar via Förbindelse, Energi och Kroppsspråk och lär dig att aldrig bli beroende av utrustning, verktyg eller godis. Du vill ha den typ av förbindelse där hästen presterar utifrån sin fulla entusiasm utan utrustning eller godis, genom förbindelsen du delar med hästen. Hela vägen från Connection till Collection!

Genom att lära dig hur ritualerna fungerar i en naturlig flock på hästens eget språk som är medfött, uppmuntrar det hästar att se oss som naturliga ledare. Denna kunskap förbättrar alla interaktioner mellan hästar och människor och är grunden för allt du vill göra med din häst. Ritualerna lär dig hur man leder och sammankopplar till hästens sanna natur och för fram tillit, respekt och villighet i hästar som leder till den magiska dansen med hästar.

Att kommunicera på detta sätt kan vara livsomvändande för dig och  skapar välbefinnande till hästens själ.

Uppnå Drömrelationen Du Alltid Drömt Om!

När vi fokuserar på relationen kommer prestationen magiskt

Liberty Connection

Kontakt

Starta hästen fri i Liberty Connection och uppnå en djup kontakt baserad på hästens fria vilja.

Magnetic Connection

Energi

Kommunicera med hästen med hjälp av energi som din häst läser i er kommunikation.

Liberty Connection

Kroppsspråk

Hästen läser vårt kroppsspråk och genom det kan vi guida hästen förståeligt, autentiskt och ansträngningslöst.

Lär Dig kommunicera med hästar utan utrustning, Press, tvång, mutor eller små utrymmen

Lär Dig hästarnas språk

Att starta en häst fri baserat på hästars fria vilja, naturliga flockritualer och instinkter, bygger ett djupt band mellan människa och häst. Genom den frihet och respekt vi ger till hästen dras den till vårt ledarskap.
Anneli Westlund
Liberty Connection
Magnetic Connection
Liberty Dancing
Frilongering

Från Liberty till Piaff... Relationship based Art of Riding®

Sammankoppla med hästar från hjärtat och utbilda din häst i Relationship based Art of Riding från Liberty till Piaff® via SPIRIT – MIND – BODY genom en djup förbindelse med hästen.

I FRIHET – VID HAND – BETTLÖS KLASSISK DRESSYR med The Art of Lightness, – utan traditionella tryck- och eftergiftmetoder – Touch Connection™.

Relationship based Art of Riding® härstammar från ett gammalt uråldrigt arbete där de hanteringsmetoder som användes var rotade i matriarkat, dvs kvinnor hade makten i familj och samhälle och vars relationsbaserade kulturer en gång var vanliga.

Dessa omhändertagande kulturer gav upphov till ett koncept av skönhet, symmetri och gudomlig sammankoppling som var Pythagoras filosofi som ledde till skapandet av läran som skulle bli klassisk ridkonst.

Genom denna metod finns det inget motstånd. Man skapar en vana i sinnet hos hästen som uppmuntrar att söka harmoni med ryttaren. Hästen söker ryttarens beröring och följer den beröringen dit den leder och båda är fria att uttrycka sig.

Relationen med hästen är kärnan till ridning med tankeöverföring, känsla och lätthet. En skolning av hästen genom ett holistiskt sätt att arbeta för att uppnå enighet och samförstånd från den ursprungliga holistiska helhetssynen från forna tider.

Den forntida förståelsen, först omskriven så långt tillbaka som av Xenophon, erbjuder inspirationen och ursprunget av vad som kom att kallas klassisk horsemanship, akademisk ridning och klassisk dressyr, men detta går betydligt djupare.

Utbildningen är relationsbaserad och grundar sig på en djup relation och autentisk kommunikation som baseras på relationen som mellan mor och barn, som mellan stoet och fölet och på autentiskt ledarskap. Det är en villkorslös kärlek, vänlighet och mjukhet som ger både hästen och ryttaren jordbundenhet och förtroende. Läs mer om filosofin.

Genom FrihetsarbetetArbete vid hand och Ridkonsten som följer är idén att ta det långsamt och uppnå en samvaro, där vi inte baserar utbildningen på vetenskapliga inlärningsmetoder som bygger på negativ förstärkning i form av press, obehag, rädsla eller smärta, utan arbetar hästar utifrån hjärtat och låter vår kärlek till hästen vara vår guide och låta oss bli guidade till förträfflighet.

Liberty connection

Liberty Connection

Starta hästen fri i Liberty Connection och lär dig Flockritualerna – Hästarnas språk, utan utrustning, press eller tvång och bygg en djup förbindelse.

Vid Hand

Gymnastiska övningar i de klassiska skolorna Vid Hand i rakhet och balans med The Art of Lightness – feeling of touch, som förberedelse för en rakriktad och välbalanserad ridhäst.

Bettlös Ridkonst

Bettlös ridkonst från sitsen. Gymnastiserande övningar för en starkare ridhäst i självbärighet och hälsosam balans mellan själ och kropp. Endast lättaste hjälper av beröring Touch Connection™ utan förstärkning.

Hos Luis Valenca Portugal klassisk ridkonst

Om Anneli

Anneli Westlund utbildade sig som Natural Horsemanship instruktör för Jahna Hukha Heinola 2001. Blev Parelli certifierad Level 3 några år senare, men sökte ett djupare och friare sätt att kommunicera med hästar. År 2012 påbörjade hon sin utbildning för klassiska dressyrmasters och fann lättheten. Bl a två år i franske dressyrmaster Phillipe Karls skola “The School of Lightness” för hans fru Bea Borelle, klassisk utbildning i Portugal på lusitanohingstar och clinics och workshop för Manolo Mendez och Anja Beran…

Expertis områden

Flockritualerna – hästars språk

Utbilda hästen i skolorna med lasso, cordeo och cavesson i skolorna såsom Öppna, Sluta, Förvänd Sluta, Halfpass, Piaff till en häst i balans med The Art of Lightness – Touch Connection.

Relationsbaserad ridkonst från Liberty till Piaff bettlöst med The Art of Lightness från en urgammal, relationsbaserad kultur.

Lär Dig Touch Connection för att befria hästen från stress och utveckla  hjälperna med The Art of Lightness.

Klaus Ferdinand Hempfling

Min kurs för klaus f. hempfling

År 2015 gick jag utbildning för Klaus Ferdinand Hempfling i Danmark. Läs om kursen och den djupa intervjun jag gjorde med honom…

Hos Frederic Pignon

Hos Frédéric Pignon

Jag var hos Frédéric Pignon och hans fru i Frankrike 2017 på kurs. Läs om utbildningen och den djupa intervju jag gjorde med dem…

Kontakta Mig

För En GRATIS Konsultation!

Behöver Du coaching och vägledning med Din häst? Boka ett samtal och se vad jag kan göra för Dig…

Relationship based Art of Riding

Liberty Dancing® varumärke kännetecknas av att dansa med hästen fri i den sista flockritualen i Hästarnas eget språk där jag kommunicerar med hästen fri från början. Relationship based Art of Riding® från Liberty till Piaff, kännetecknas av att hästens utbildning startar med den fri i liberty med hästarnas språk, flockritualerna, vidare till arbete vid hand och bettlös ridkonst som baseras på en urgammal relationsbaserad kultur, utan traditionella tryck- och eftergift metoder/ negativ förstärkning.  Skyddade och registrerade varumärken hos Patent – och Registreringsverket, ägda av Anneli Westlund. Intrång beivras.

Relationship based Art of Riding

 

Liberty Dancing® och Relationship based Art of Riding® är skyddade och registrerade varumärken hos Patent – och Registreringsverket, ägda av Anneli Westlund. Intrång beivras.

Truly Liberty® är att hästen startas fri i Liberty från början på hästens eget språk genom connection, energi och kroppsspråk. Truly Liberty® är ett skyddat och registrerat varumärke hos Patent – och Registreringsverket, ägda av Anneli Westlund. Intrång beivras.

sv_SESwedish