Fri 7 Days Bonding Challenge™

Gör dig redo för förvandlingen!

Din e-postadress är säker. Vi skickar aldrig spam.

Bonding Challenge™ startar 28 Maj.

Reservera Din plats idag!

BONDING CHALLENGE™ 28 MAJ - 3 JUNI

Denna Challenge är en helt GRATIS minikurs med 7 dagars videoträning (en varje dag) plus en workbook. Du kan posta dina egna videos och ställa frågor för feedback under challengens gång.

När du registrerar dig får du omedelbar tillgång till en presentationsvideo och en workbook. Allt gratis!

Lär Dig att sammankoppla med hästar i denna fria 7 Days Bonding Challenge™ och ta första steget till en djup förbindelse och drömrelation med hästen fri från början som leder till den magiska dansen med hästar. Lär dig äkta samhörighet med hästen baserat på hästars fria vilja, naturliga flockritualer och instinkter.

I Bonding Challenge™ påbörjar du första steget till en djupare relation med din häst som är grunden för allt du vill göra med den. Det är också första steget till att starta en häst fri i Liberty. Denna form av Liberty är baserat på hästars fria vilja och naturliga ritualer och instinkter genom förbindelse, energi och kroppsspråk där Liberty är en gåva från hästen.

Bonding ritualen™ praktiseras av hästar i en flock och är den viktigaste ritualen som alla andra ritualer och den “Magnetiska förbindelsen” bygger på. Den skapar, reparerar och fördjupar bandet genom att öka hästens önskan för kamratskap och utvecklar samarbete och ett fungerande partnerskap från en förbindelse i frihet.

Bonding ritualen™ är användbar för alla typer av hästar och ryttare. Den bygger vänskap, förbindelse, lojalitet, tillit och skapar harmoni och enhet. Den tar bort oönskade beteenden som rädsla, skygghet, misstro, ovilja, flyktbenägenhet och aggression. Lär känna dig själv och din häst och bli självsäker och trygg i dess sällskap! Lär dig hur lätt det är att få en häst som är tillitsfull och helt sammankopplad till Dig!

Upptäck din naturliga förmåga att sammankoppla, kommunicera och så småningom dansa med din häst fri i Liberty.

Bygg en djup förbindelse och genuin sammankoppling och vänskap med din häst mot din drömrelation och den magiska dansen med hästar!

Anneli Westlund började som Natural Horsemanship tränare för tjugo år sedan men har sedan år 2014 specialiserat sig på en revolutionerande och helt relationsbaserad kommunikation som startar hästen fri genom dess fria vilja, naturliga flockritualer och instinkter genom förbindelse, energi och kroppsspråk på en fri, öppen yta utan utrustning, tvång,  konsekvenser, tryck- och eftergift, dominans eller mutor.

Utbildad av några av världens främsta tränare i Horsemanship, Liberty och klassisk ridkonst har Anneli skapat ett unikt koncept “från Connection till Collection™” med hästen fri från början. Anneli har lärt sig Hästarnas språk direkt av Carolyn Resnick i USA, från dokumentären “Path of the horse”. Carolyn lärde sig deras ritualer från hennes samvaro med vildhästar som barn.

Select your currency
SEK Swedish krona
EUR Euro
en_GBEnglish