Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/harmonyh/dansamedhastar.nu/wp-content/plugins/content-control/inc/functions/back-compat.php on line 41
bonding-challenge-signup - Dancing With Horses

CONNECTA Med Hästar Naturligt I LIBERTY

Gör dig redo för förvandlingen!

Signa upp dig gratis för introduktions-video om detta unika koncept!

Din e-postadress är säker. Vi följer GDPR. Vi skickar aldrig spam.

Bonding Challenge™ startar 28 Maj.

Reservera Din plats idag!

SLUTA TRÄNA - BÖRJA CONNECTA.!

Bygg förbindelse med hästen fri

När du registrerar dig får du omedelbar tillgång till introduktionsvideon gratis, där du lär dig mer om hur du bondar med hästar naturligt genom Bonding Ritualen och hur du påbörjar en djup förbindelse redan idag. Lär Dig att sammankoppla med hästar och ta första steget till en djup förbindelse och drömrelation med hästen fri, som leder till den magiska dansen med hästar. Lär dig äkta samhörighet med hästen baserat på hästars fria vilja, naturliga flockritualer och instinkter.

En djup relation med din häst är grunden för allt du vill göra med den. Det är också första steget till att starta en häst fri i Liberty. Denna form av Liberty uppnås genom förbindelse, energi och kroppsspråk där Liberty är en gåva från hästen. Upptäck din naturliga förmåga att sammankoppla, kommunicera och så småningom dansa med din häst fri i Liberty.

Bygg en djup förbindelse och genuin sammankoppling och vänskap med din häst mot din drömrelation och den magiska dansen med hästar

Dancing With Horses

Dansa Med Hästar™

Anneli Westlund växte upp med hästar. Hon utbildade sig till Natural Horsemanship instruktör och tränare 2001 men sökte ett djupare och friare sätt att kommunicera med hästar.

År 2012 påbörjade hon sin utbildning i klassisk ridkonst för olika masters och 2014 studerade hon vildhästbeteende, deras kommunikationssystem och sammankopplingsritualer i USA. En revolutionerande och helt relationsbaserad kommunikation som startar hästen fri genom dess fria vilja, naturliga flockritualer och instinkter, vilket Anneli utvecklat till en avancerad och unik nivå “From Connection to Collection® ” . Genom förbindelse, energi och kroppsspråk på en fri yta utan utrustning, tvång,  konsekvenser, tryck- och eftergift, dominans eller mutor.

Anneli dansar med hästar fria från början – Liberty Dancing® och utbildar hästar och ryttare i Flockritualerna och Relationship based Art of Riding® från Liberty till Piaff med The Art of Lightness – Touch Connection® bettlöst, samt rehabiliterar hästar.

sv_SESwedish
Select your currency
EUR Euro
SEK Svenska kronor