Du är inne!!! Såhär gör Du...

Nedan finner du information om allt du behöver för att delta i denna Bonding Challenge™ 22-29 April. Om du har några problem, e-posta: anneli@dansamedhastar.nu

Bonding Challenge

Kickstarta din Drömrelation med 7 Days Bonding Challenge™

I denna Bonding Challenge™ lär du dig att sammankoppla NATURLIGT med hästar med hästen fri i hagen till hästens hjärta ! Genom denna första Bonding ritual™ som hästar använder för att sammankoppla och lära känna varandra, lär du dig meditera, pausa och vara i nuet med hästen fri i hagen, bygga samhörighet, närvaro, utveckla vänskap och en djup förbindelse.

Lär dig första steget till att kommunicera genom ett djupt band som leder till den MAGISKA DANSEN med hästar, där Liberty är en gåva från hästen som presterar från ett villigt hjärta med full entusiasm utan utrustning eller godis. Sluta träna och börja Connecta! Lär dig hemligheten till en djup förbindelse och ta det första steget mot din drömrelation.

Meditate & Connect With Horses

1. GÅ MED I FACEBOOKGRUPPEN OCH FÅ 10 % RABATT

I Facebook-gruppen kan du posta egna bilder, videos och diskutera. Här hittar du också avslutningsvis Q&A efter BONDING CHALLENGE™ slut. Hämta promokoden för 10 % rabatt på kursen och alla övriga och kommande kurser.

https://www.facebook.com/groups/Dancewithhorses/

2. KÖP BONDING CHALLENGE - KURSEN

Här köper du kursen: dansamedhastar.nu/onlinekurser/7-days-bonding-challenge/

7 Days Bonding Challenge öppnas på nytt 22 April men du får direkt tillgång till presentationsvideo och workbook. Därefter en videolektion per dag i 7 dagar + Vart härnäst?-video, Q&A och ett coachingsamtal.

Du kan betala med Paypal, Stripe eller Payson med kort, swish, faktura. Priset är i Euro men omvandlas till SEK. (€27)

MEDITATIONSPROGRAM MED HÄSTEN FRI I HAGEN

Möt “Leffe” en tre-årig Andalusier importerad från Spanien som jag bygger förbindelse med i denna Bonding Challenge™.

Lär Dig första steget i att bygga en djup vänskap och  samhörighet med hästen, så du kan kommunicera med hästar genom deras eget språk som leder till den magiska dansen med hästar – utan utrustning, godis, tryck- och eftergift, konsekvenser, tvång, klicker, mutor eller små utrymmen. 

Dancing With Horses

Anneli Westlund utbildade sig som Natural Horsemanship instruktör och tränare 2001 men sökte ett djupare och friare sätt att kommunicera med hästar. År 2012 påbörjade hon sin utbildning i klassisk ridkonst för olika masters och 2014 studerade hon vildhästbeteende, deras kommunikationssystem och sammankopplingsritualer i USA och lärde sig dansa med hästar fria från början – Liberty Dancing®. Baserat på hästars fria vilja, naturliga ritualer och instinkter vilket Anneli utvecklat till en avancerad och unik nivå genom Förbindelse, Energi och Kroppsspråk “From Connection to Collection®” samt från Liberty till Piaff i Relationship based Art of Riding®

Skyddas av upphovsrättslagen samt registrerat varumärke hos Patent- och Registreringsverket.

Select your currency
EUR Euro
SEK Svenska kronor
sv_SESwedish