Flockritual Sammankoppla

Bonding Ritual®– The Heard Rituals® – Hästarnas Språk – Liberty Connection

Hur man uppnår samhörighet

The Herd Rituals – Flockritualerna™ är grunden i att arbeta en häst fri från början utan utrustning, rep, rundcorall eller inskränkningar helt baserat på relationen genom förbindelse, energi och kroppsspråk. Den första ritualen lär dig hur du uppnår en djup förbindelse och vänskap med hästen. Den bygger samhörighet, tillit, artighet, lojalitet och avspändhet.

Bonding Ritual®  genom att dela utrymme lär dig att läsa vad din häst tänker och att den accepterar dina gränser när du delar utrymme och mediterar med den utan att göra någonting.

Den är limmet och grunden för alla ritualer och all utbildning av hästen. Den hjälper också rädda, aggressiva hästar eller hästar som stängt av att sammankoppla med människan.

Genom att ”Dela utrymme” i kompanjonskap medan du läser en bok eller mediterar, bygger en djup samhörighet, lojalitet och tillgivenhet genom partnerskapet du upplever med hästen i stunden av harmoni och enhet.

Denna ritual skapar, återställer och fördjupar förbindelsen genom att öka hästens önskan av ditt sällskap. Det är den mest använda ritualen som hästar delar. Bonding Ritual®  är limmet och grunden som resten av ritualerna och den magnetiska förbindelsen är byggd på.

Från denna ritual, när förbindelsen är formad, kommer din kommunikation till hästen att vara tydligt förstådd och du kommer inte att upplevas som ett rovdjur. Hästen kommer att se dig som en ledare.

Bonding Ritual® upphöjer ditt ledarskap och du kan använda den för att skapa den sammankoppling du vill ha.

Problemlösning: Stress, skygghet/rädsla, aggression, traumatiserade hästar, svår att fånga, hantering/skötsel, problem att sammankoppla och samarbeta, nervositet, svårt stå stilla.

 

BONDING /SAMMANKOPPLA- förbindelse

-Uppnår samhörighet, bygger förbindelse, lojalitet, tillgivenhet och harmoni

-Ökar hästens önskan av ditt sällskap

-Mest använda ritualen bland hästar

-Limmet som de andra ritualerna bygger på

-Lär dig att pausa och vara i ”neutral”

-Problem försvinner utan att du behöver ta tag i dem

 

Bonding Ritual® genom att dela utrymme i hagen med meditation lär dig att läsa vad din häst tänker och att den accepterar dina gränser.

                   

Skyddat och registrerat varumärke hos Patent- och Registreringsverket. Intrång beivras. 

 

 

Dancing With Horses - From Connection to CollectionAnneli har studerat vildhästbeteende och deras kommunikationssystem och sammankopplingsritualer i USA år 2014. Baserat på dessa ritualer har hon utvecklat Flockritualerna/Hästarnas Språk, till dansen med hästar med hästen fri från början, Liberty Dancing® ett registrerat varumärke hos Patent- och Registreringsverket – med ensamrätt. Intrång beivras.

© 2014-2022 Anneli Westlund – Dancing With Horses

All information på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Alla rättigheter förbehållna.

 

 

 

 

en_GBEnglish