Häst Retreat

UTFORSKA HÄSTARNAS VÄRLD

OCH LÄR DIG HÄSTARNAS SPRÅK™

Utveckla Ett Djupt Band Till Hästar

Kom till oss på Häst Retreat som tar dig med på en resa in i hästarnas värld. Skapa och fördjupa din naturliga sammankoppling med hästar fria, och utforska självförverkligande genom ett djupt band med hästar. Fördjupa dig i den fascinerande konsten att lära dig sammankoppla och kommunicera med hästar naturligt och autentiskt på deras eget språk.

Upplev magin av helande av en sann häst-människorelation. I en trygg miljö omgiven av fantastisk natur med havet som granne studerar vi och interagerar med hästarna i deras naturliga miljö och kombinerar meditation, mindfulness och hästarnas egna flockritualer. Du kommer att lära dig om vildhästars kommunikationssystem de använder för att kommunicera med varandra i en flock, naturligt flockbeteende och hur du börjar kommunikationen med hästar fria från början genom en djup kontakt, energi och kroppsspråk.

Kursen hjälper dig utveckla självförtroende, sammankoppling, kommunikation och ledarskap med hästar på ett naturligt och autentiskt sätt, baserat på hästars fria vilja,  naturliga instinkter och ritualer. Bli vägledd till att upptäcka din sanna natur och helheten med hästen som medium. Förbättra kontakten till dig själv, uppnå självkännedom och få en bättre förståelse för hästens naturliga beteende. Du lär dig connecta magiskt med hästar baserat på en djup förbindelse istället för utrustning, eller träning.

Under retreatet får du chans att sammankoppla med en liten flock av olika hästar där vi observerar dem, integrerar oss i deras flock och öppnar upp för deras inre visdom och lärdomar. Retreatet vänder sig till alla nivåer oavsett om du är en erfaren hästmänniska, har förlorat ditt självförtroende med hästar, eller aldrig har varit tillsammans med hästar förut. Vi kommer att uppleva en djup och intim kontakt med oss ​​själva och hästarna. Lära oss att lyssna och vara i nuet.

Häst retreat

Helg Retreat 13-15/9 Hasslö, Karlskrona

 I samarbete med Tångaviksgården på Hasslö, en ö i Karlskrona skärgård (det finns bro till ön.) Bland ekar, hav och i ett unikt biosfärområde ligger Hasslö Glamping som tillhör Tångaviksgården som drivs av Louise med familj.

Under kursen kommer det finnas möjlighet att bo i ett glampingtält tillsammans (det finns fyra sängar) eller kan du ta med eget tält/ tarp om du vill sova ensam. Det finns även en A-frame cabin att sova i med plats för två personer. På glampingen finns utedass, utedusch och ett utekök. Badbrygga finns på promenadavstånd. Här är Airbnb sidan med Glampingen: https://www.airbnb.com/h/hassloglamping 

Our gallery

Boende Vid Havet

Häst retreat

Boende i Galmpingtält eller stuga med naturen, havet och hästarna som granne.

häst retreat blekinge

Info & Anmälan

I kursavgiften på 3 900 kr ingår:

  • Boende i Glampingtält, eget tält eller stuga.
  • Frukost, fika, lunch och middag (vegetarisk). Meddela om du har någon allergi.
  • Badtunna till förfogande.

Kursen börjar på fredag kväll med välkomnande och middag kl 18 och avslutas söndag eftermiddag.

Begränsat antal platser. Först till kvarn. Kursavgiften betalas i samband med bekräftelse på bokning senast två veckor före kursstart.

Betalning kan ske med swish eller bankkort, faktura/delbetalning med Qliro på BokaDirekt.

Anmälan görs till Louise på sms 0733-732 514. Ring gärna vid frågor. Anmälan är bindande.

Hitta hit: Tångaviksvägen 16, 373 65 Hasslö https://maps.app.goo.gl/HvcyhYgSYTryizwM6

🌻☀️Varmt välkomna önskar Louise & Anneli! ☀️🌻

Anneli Westlund, tränare, coach och instruktör sedan 2001, leder dig i denna kurs på hästens väg, utbildad i vildhästkommunikation, vildhästbeteende och hästarnas språk i USA 2014.

Dancing With Horses®,  Bonding Ritual® och The Herd Rituals®, registrerade varumärken hos PRV.

Deep connection
sv_SESwedish