Liberty Dancing® - Flockritualerna grundkurs

Grundkurs i Hästarnas Språk – Flockritualerna som leder till den magiska dansen med hästar från Connection till Collection™. Lär dig en kommunikation baserad på relationen med hästen fri från början genom Förbindelse, Energi och Kroppsspråk utan utrustning, tvång, konsekvenser, tryck och eftergift, trånga utrymmen eller mutor. Du kommunicerar genom ett djupt band du skapat med hästen. Detta är inte godisbaserat eller klickerträning, utan genom hästarnas språk där Liberty är en gåva från hästen.

I denna kurs lär du dig grunden i hästarnas naturliga ritualer och att kommunicera med en häst fri från början baserat på dess fria vilja. Grunden för allt du vill göra med din häst oavsett disciplin.

Du deltar med egen häst. Ej åskådare. Begränsat antal deltagare.

Hela kursen är i Liberty från marken med hästen fri utan utrustning.

KURSINNEHÅLL

Teoripass, praktiska övningar och enskilda lektioner med din häst som ger dig grunden för en samvaro i harmoni genom hästens eget språk, och en häst som är sammankopplad, tillitsfull, respektfull, villig och uppmärksam. Samt grunden för hur du påbörjar hästens utbildning i Liberty.

DU LÄR DIG:

 • Hästarnas språk och naturliga flockritualer som leder till den magiska dansen med hästar.
 • Hur du utvecklar en problemfri relation i harmoni.
 • Hur du utvecklar sammankoppling och en djup förbindelse med din häst.
 • Hur du utvecklar ömsesidig tillit och respekt, villighet och fokus i din häst genom att förstå hästars naturliga instinkter.
 • Hur du blir självsäker och trygg med din häst och kan guida den lätt, autentiskt och ansträngningslöst.
 • Hur du får hästen att förstå din vägledning genom Förbindelse, Energi och Kroppsspråk och inte blir beroende av utrustning, godis eller verktyg.
 • Hur du utvecklar artighet och respekt för ditt och hästens personliga utrymme.
 • Hemligheten till att bygga en drömrelation där DU är den enda motivation hästen behöver.
 • Hur du får en förbindelse där hästen presterar utifrån sin fria vilja med fullständig entusiasm utan utrustning eller godis.
 • Hur du kommunicerar genom Uppförandekoden som är naturlig för hästar.
 • Varför det är mer effektivt att starta en häst fri i Liberty istället för med utrustning och traditionella tryck- och eftergiftmetoder.

Anordna kurs?

Jag kan bokas för max 6 ekipage per kurs. Resersättning och ev. boende tillkommer utöver kurskostnad.

Kurser

Kontakta mig för mer info och prisförslag:  anneli@dansamedhastar.nu 

Mob: 0703-900 057

Anneli Westlund började som Natural Horsemanship instruktör och tränare 2001 men sökte ett djupare och friare sätt att kommunicera med hästar. År 2012 påbörjade hon sin utbildning för klassiska dressyrmasters och fann lättheten. 2014 utbildades hon enskilt i USA av Carolyn Resnick från dokumentären “Path of the Horse”och lärde sig kommunicera med hästar helt fria.

Carolyn levde periodvis redan som barn med vildhästar och lärde sig deras ritualer och kommunikationssystem. Hon är grundaren av Liberty träning och en revolutionerande relationsbaserad kommunikation på 1970-talet. Hon utbildar hästar fria utan utrustning baserat på hästars fria vilja och deras naturliga ritualer och instinkter.

Carolyn har hjälpt Anneli med grunden i hennes utbildningsprogram, med ensamrätt! Anneli utbildar hästar och ryttare i Liberty Dancing® – Flockritualerna™, med hästen fri från början genom Förbindelse, Energi och Kroppsspråk utan utrustning, tryck, konsekvenser, tvång, mutor eller trånga utrymmen och som Anneli utvecklat till en avancerad och unik nivå “från Connection till Collection™”.

Anneli har också studerat för masters som Klaus Ferdinand Hempfling, Frédéric Pignon och klassiska dressyr masters. Hennes utbildning fortsätter Vid Hand till Bettlös Ridkonst.

Liberty Dancing® är ett skyddat och registrerat varumärke hos Patent- och Registreringsverket. Alla rättigheter förbehållna.

Select your currency
EUR Euro
sv_SESwedish