Få Drömrelationen Du Alltid Velat Ha!

Introduktion till BONDING RITUAL®, den första flockritualen som lär dig att sammankoppla med hästar naturligt i Liberty genom Mindfulness Meditation. I denna introduktions video får du en beskrivning för principerna och förståelsen för att tillämpa det på din egen häst. Lär känna din hästs sanna natur och dig själv med personlig utveckling och självkännedom. Sammankoppla med hästar i hagen och lära dig vara här och nu. Genom att hedra hästars önskan för kamratskap och processen till en djup förbindelse, kommer vi att finna magin med att sammankoppla och dansa med hästar i frihet från början.

Mindfulness Meditation med hästar

Videolektioner, Workbook, Q&A & Coaching

Lär dig det första steget i att utveckla en djup förbindelse, vänskap och problemfri relation med din häst. Bygg ett liv med din häst som du alltid drömt om. Denna introduktionskurs fokuserar på den första flockritualen – Bonding Ritual®. Genom att dela utrymme med din häst, tar det bort behovet av träning och problem som du kanske inte ens visste att du hade bara försvinner.  Så sluta träna och börja connecta! Upplev magin av att lära dig pausa och sammankoppla med hästar naturligt i frihet.

SAMMANKOPPLA NATURLIGT

Magin av pausen

Bonding Ritual® bygger samhörighet, förbindelse och tillit mellan häst och människa. Upptäck och utveckla förbindelse och harmoni genom medkänsla och använd de helande förmågorna hos hästar genom Mindfulness Meditation. Påbörja din resa i personlig utveckling och självkännedom genom att sammankoppla med hästar naturligt!

Denna sammankopplingsritual fördjupar bandet mellan häst och människa, ger personligt växande, ökar välbefinnande och förvandlar relationen mellan dig och din häst.

Utövandet av Bonding Ritual® som en daglig rutin skapar harmoni, förståelse och förstärker kommunikationen. Den förhindrar och löser s.k. oönskade beteenden och skapar välbefinnande till hästens själ.

Med denna icke-dominanta approach för att bygga connection och harmoni med hästar, kommer du upptäcka din egen och hästens sanna natur. Medan vi sammankopplar till hästens hjärta, upptäcker vi magin av att pausa!

Truly Liberty Connection (Minikurs)

Truly Liberty Connection bygger på den första flockritualen – BONDING RITUAL® som skapar sammankoppling.

Du lär dig hur du kan utveckla ett djupt band som utvecklar en magisk prestation och hemligheten i hur man påbörjar hästens utbildning i frihet genom Sammankoppling, Energi och Kroppsspråk.

Liberty connection minikurs

Truly Liberty Connection (Full kurs)

Bygg din drömrelation med din häst i frihet. Lär dig Liberty Connection genom djup förbindelse baserad på hästars fria vilja och deras eget språk. 

Du lär dig hur du kan utveckla ett djupt band som utvecklar en magisk prestation och hemligheten i hur man påbörjar hästens utbildning i frihet genom Sammankoppling, Energi och Kroppsspråk.

I den här onlinekursen får du följa hur jag skapar sammankoppling och tillit med hästen fri från början till att den börjar följa min ledning, utan vare sig godis, klicker, utrustning, press eller konsekvenser. Du får se arbete med olika hästar och blir guidad genom videolektioner. Lös problem som rädsla, skygghet, aggressivitet, svår att fånga i hagen, lyfta hovar m.m. Den äkta vägen till en djupare relation med din häst.

Dansa Med Hästar™

Lär dig dansa med hästar genom deras eget språk – Flockritualerna genom Förbindelse, Energi & Kroppsspråk. Lär dig alla flockritualerna i denna kurs, mot den magiska dansen med hästar.

Med din häst i Liberty från början där hästen presterar från ett villigt hjärta med full entusiasm utan användning av rep, press, tvång, godis, klicker, konsekvenser, dominans eller trånga utrymmen.

Dancing with horses

FRI FRÅN BÖRJAN

Sluta Träna - Börja Connecta!

Hagrutin Liberty Connection
Magnetic Connection

Genom samhörigheten vi bygger med hästen fri från början, skapar vi en magnetisk förbindelse, starkare än något rep – utan utrustning, press, dominans, tvång, mutor eller trånga utrymmen.

Liberty Connection

Recensioner

vad kursdeltagare säger

Underbart. Tack så hemskt mycket för allt Jag ska fortsätta med minikursen efter detta. Efter vistelsen med hästarna så var jag så lugn och harmonisk hela kvällen och natten och nu fortfarande på morgonen. Så detta kommer jag att fortsätta med. Jag kommer också att ta minikursen du nämnde i videon. Tack igen. Detta var som att börja ett nytt liv.
Anna Kristina
deltagare 7 days bonding challenge
Så fantastiskt vackert! Vördnadsfullt. Jag försökte att inte ha några krav eller prestationskrav utan bara känna lugn att vara med min häst! Åh dag 2 fantastisk trots att hon var “surare” idag och hade öronen mer bak. Ny känsla och ny energi, längtar faktiskt till nästa gång, så spännande början på vår resa med din hjälp Anneli. Tack!
Annelie
deltagare 7 days bonding challenge
7 days Bonding Challenge
Kontakta Mig

För En GRATIS Konsultation!

Behöver Du coaching och vägledning med Din häst? Boka ett samtal och se vad jag kan göra för Dig…

sv_SESwedish