Leda bakifrån Liberty Connection

Herding Ritual – The Herd Rituals -Flockritualerna- Hästarnas Språk

Hur man uppnår villighet.

Flockritualerna™ är grunden i att arbeta en häst fri från början utan utrustning, rep, rundcorall eller press och är helt relationsbaserad genom förbindelse, energi och kroppsspråk.

 

Valla bygger en villig attityd och utvecklar en naturlig arbetsetik i hästen. Det tar bort skrämda och aggressiva beteenden i en avspänd omgivning och skapar en villighet i din häst att följa din ledning.

Hästar går naturligt mellan dessa attityder som ett sätt att lära känna varandra bättre. Att gå i Leda bakifrån-positionen och valla hästen är den starkaste positionen som ledarhingsten har.

Denna ritual skapar villighet i hästen. Den tar bort aggressivt och skyggt beteende hos hästar och formar en välanpassad personlighet. Ritualen utvecklar också perfekta halter i alla gångarter, tempoväxlingar och framåtbjudning som automatiskt överförs till ridningen.

Detta utvecklar en stark arbetsetik i hästen och speglar hästars flockinstinkt. Denna ritual lär dig att vara i ledarskapsposition och att hästen börjar lita på och acceptera ledarskapet på samma gång.

Leda bakifrån är också väldigt viktig för att utveckla en häst som bär sig själv och en ryttare med bakdelen för ritualen är hur hingsten lär den unge hingsten att använda bakbenen.

Problemlösning. Svår att hämta i hagen, ovilja, aggression, ilska, sparkar, biter, skygghet, dålig framåtbjudning, svårt stå stilla, svår att stoppa, nervositet, uttråkning.

 

LEDA BAKIFRÅN – villighet

-Bygger en villig attityd, respekt och naturlig arbetsetik

-Tar bort skrämda och aggressiva beteenden

-Starkaste positionen bakom hästen

-Utvecklar perfekta halter och framåtbjudning

-Lär hästen att arbeta med bakdelen

 

 


 


Leda genom Valla bygger en villig attityd och utvecklar en naturlig arbetsetik i hästen. Det tar bort skrämda och aggressiva beteenden i en avspänd omgivning och skapar en villighet i din häst att följa din ledning.

 

 

Dancing With Horses - From Connection to CollectionAnneli har studerat vildhästbeteende och deras kommunikationssystem och sammankopplingsritualer i USA år 2014. Baserat på dessa ritualer har hon utvecklat Flockritualerna/Hästarnas Språk, till dansen med hästar med hästen fri från början, Liberty Dancing® ett registrerat varumärke hos Patent- och Registreringsverket – med ensamrätt. Intrång beivras.

 

© 2014-2022 Anneli Westlund – Dancing With Horses

All information på denna sida skyddas av upphovsrättslagen.

 

 

 

Relationship-based-art-of-riding-logotyp
sv_SESwedish