liberty connection

Utveckla Ditt Ledarskap Att Passa Hästen

Det är vettigt att sammankoppla med hästar och leda dem genom att använda de sociala ritualer som är naturliga för hästar eftersom de svarar lättare på att bli utbildade.

Dessa ritualer skapar vänskap, respekt och en djupare förmåga att följa ledaren. Först behöver du kunskap om att utbilda en häst, och hur du uppnår en samhörighet som passar hästens personlighet. Och att ditt ledarskap är förstått av hästen.

Att arbeta med hästen på ett socialt sätt fri från början för att utveckla ett ledarskap, hjälper den att känna sig bekväm. När vi kommunicerar med hästar på det sätt hästar uppfostrar varandra, har vi en direkt linje till att nå hästen på det mest naturliga, möjliga sätt. Det öppnar dörren till en häst som vill lära sig och följa dina direktiv.

Utbildning av hästen genom ritualerna hästar använder, utvecklar ditt ledarskap att passa den individuella hästens natur och växlande attityd. En häst kan vara villig för att i nästa sekund vara motståndsfull, uttråkad eller upphetsad, distraherad eller aggressiv. Och kan bli skygg på ett ögonblick.

När man lär sig konsten är det svåraste att veta när man ska leda och när man ska följa en hästs önskan. När detta är förstått kommer alla områden inom ens liv också att fungera bättre.

När man är i ett tillstånd av att vara förälskad i livet, är man mer villig att ta hand om andras behov och ledarskapet blir inbjudande, effektivt och magnetiskt.

Att utveckla en relation med din häst i frihet genom Flockritualerna™ låter din förståelse växa för den individuella hästen du arbetar med.

Detta orsakar dig att utveckla en djup förståelse för alla hästars behov att bemötas utifrån deras egen individuella synvinkel – och du kommer att veta hur! Du kommer att älska hur frihetsarbete utvecklar dig som kommunikatör och utbildare när du upplever relationen du kan få med din häst!

 

© 2014-2021 Anneli Westlund

All information på denna sida skyddas av upphovsrättslagen.

Dancing with horses


 

Att utbilda hästen genom ritualerna hästar använder, utvecklar ditt ledarskapssätt att passa den individuella hästens natur och växlande attityd.

 

sv_SESwedish