Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/harmonyh/dansamedhastar.nu/wp-content/plugins/content-control/inc/functions/back-compat.php on line 41
Personlig utveckling med hästar | Flockritualerna | Dancing with horses
Personlig utveckling med hästar

Personlig Utveckling Med Hästar

Flockritualerna™ är hästarnas språk och är en resa i personligt och andligt växande med hästar. Ritualerna är vad hästar använder naturligt i en flock för att utveckla förbindelse, vänskap, lojalitet, tillit, respekt, ledarskap och ansvar i gemenskapen.

Ritualerna är också hur hästar utvecklar sitt kommunikationssystem så det för harmoni, enighet och samarbetsförmåga till flocken.

Genom att utveckla en omhändertagande ledarskapsroll, skapar det ett partnerskap och en magnetisk förbindelse liknande den hästar delar med varandra.

Att dela en magnetisk förbindelse med en häst öppnar dörren till en djup vänskap, lojalitet och hjärtekontakt som är bestående. Att arbeta med hästar på detta sätt, får hästen att återvända till sin sanna natur och tillåter hästen att växa till sin fulla potential.

Genom utbildningen baserad på relationen och samhörigheten med hästen genom Flockritualerna™, behandlar vi hästen som vi själva skulle vilja bli behandlade om rollerna vore omvända.

Vårt uppdrag är att utveckla en önskan i hästen att söka vårt sällskap genom att inbjuda hästen att komma till oss, istället för att tvinga oss på hästen och att den ska göra saker för oss. Den tid det tar att utveckla en relation med hästen, minskar dramatiskt tiden som vanligtvis behövs för att utbilda en häst.

När hästen frivilligt söker kontakt med dig och vill interagera, kan du lätt guida hästen och ha dess fulla uppmärksamhet när den är öppen att följa din inverkan. Det är hästen som initierar kontakten och den tillåts välja vårt ledarskap istället för att påtvingas det.

 

© 2014-2021 Anneli Westlund

All information på denna sida skyddas av upphovsrättslagen.

Dancing with horses


 

Ritualerna är vad hästar använder naturligt i en flock för att utveckla förbindelse, vänskap, lojalitet, tillit, respekt, ledarskap och ansvar i gemenskapen.

 

sv_SESwedish
Select your currency
EUR Euro
SEK Svenska kronor